Sügis läheneb suure mühinaga ja käes on sügissaaduste aeg. Viktus Kotka peakokk Kristiina jagab taaskord retsepti.

TÖÖKÄIK: PANNKOOGIKS riivi suvikõrvits jämeda riiviga, lisa sool ja jäta 20 minutiks seisma. Pigista välja liigne vedelik. Haki peeneks sibul ja maitseroheline. Klopi lahti munad, riivi juurde brõnza juust. Sega omavahel jahu ja küpsetuspulber. Nüüd sega omavahel läbi kõik komponendid, lisa vajadusel sool/pipar.  Kuumuta pannil õli ja prae pannkoogid mõlemalt poolt 3 minutit. Valmis koogid pane salvrätikule nõrguma. KASTMEKS sega hapukoor pressitud küüslauguga ja lisa sool/pipar.

VAJAD:  suvikõrvits 800 gr, sibul 2 tk, petersell 50 gr, till 50 gr, muna 2 tk, Brõnza juust 200 gr, jahu 0,5 klaasi, küpsetuspulber 1 tl,  oliivõli, hapukoor 1 klaas, küüslauk 3 küünt, sool/pipar.