Piparkoogimuffin mandariinikreemiga

Viktus Kotka peakokk Kristiina soovib kõigile magusaid jõulupühi ning jagab taaskord oma retseptivaramust tõeliselt mahlast
ja jõulumaitsetest pakatavat muffini retsepti.
Muffini jaoks vajad:
Toasoe või 100g
Fariinsuhkur 2dl
Muna 3tk
Maitsestamata jogurt 2dl
Nisujahu 4,5dl
Soodat 0,5tl
Piparkoogimaitseaine 4tl
Küpsetuspulber 2tl
Kreemi jaoks vajad:
Rõõskkoor 35% 3dl
Tuhksuhkur 3spl
Mandariinimahl
ja riivitud koor 2tk
Vanillisuhkur 1tl

Hõõru või ja suhkur kreemiks. Lisa ükshaaval pidevalt segades munad.  Sega omavahel eraldi kuivained, lisa segule ning sega läbi. Lõpuks lisa juurde ka jogurt. Tõsta tainas muffini vormidesse. Küpseta 180-kraadises ahjus 15-20 minutit. Kreemi jaoks vahusta koor koos tuhksuhkru, vanillisuhkru, mandariinimahla ja riivitud koorega.  Kaunista jahtunud muffinid mandariinikreemiga. Mõnusat nautimist!