Kotka peakokk jagab taaskord retsepti. Pane potti kondentspiim, suhkur, mesi ja või potti. Kuumuta pidevalt segades ühtlaseks massiks. Võta pott tulelt ja lisa šokolaad ning sega kuni šokolaad on täiesti sulanud. Lisa kirsid, pähklid ja kookoshelbed. Vala segu küpsetuspaberiga kaetud vorm ja aseta külmkappi tahenema 6 tunniks kuni üleöö. Seejärel lõika maius meelepärasteks kuubikuteks. Glasuuriks sulata šokolaad vesivannil. Hambatiku abil kasta kommid šokolaadi, kaunista kirsside ja pähklitega ja lase veel pool tunnikest külmkapis taheneda. Kogusest saab kuni 60 trühvlit. Lase heal maitsta 🙂

Poest vajad: või 125g, mesi 2spl, kondentspiim 395g, pruun suhkur 1spl, tume šokolaad 180g, kuivatatud kirss 100g, sarapuupähkel 100g, kookoshelbed 80g, šokolaad glasuuriks.