Karulauguomlett šampinjonide ja fetaga

RETSEPT. Karulaugust ei pea tegema alati vaid pestot. Väga edukalt saab seda kasutada näiteks omletis! Nagu alati tuleb meie retseptide puhul läheneda loominguliselt ja usaldada iseenda sisetunnet. 
Vajad:
🌱2 suuremat muna
🌱1 törts vahukoort
🌱1 kimbuke karulauku
🌱1 väiksem sibul
🌱2-3 šampinjoni
🌱1 tükk fetajuustu
🌱1 spl võid
🌱meresool/pirar
Tee nii: Klopi munad kergelt lahti ning lisa natuke vahukoort. Haki karulauk ja sega see munasegule, maitsesta soola ja pipraga. Haki sibul ja seened ning prae võiga pannil kergelt läbi, lisa munasegu. Sega muna ja köögiviljad kergelt läbi, murenda peale feta, keera kuumus madalaks ja aseta pannile kaas. Muna hüübimisel on omlett valmis nautimiseks!
 
☝️Peakoka nipp:
Eriti koheva omleti saad siis kui paned panni omletiga ahju ja küpsetad seal selle lõpuni. PS! See trikk eeldab panni, mille käepide kannatab kuumust.