Idamaine tatar

Sügis on kohal ja külmetused on hakanud kimbutama. Kotka peakokk Kristiina on oma retseptis sobitanud kokku eestlaste lemmiku tatra ja idamaised maitsed, mis hoiavad sooja sees ka kõige külmatundlikumal 🙂

Kuidas teha: Keeda tatar, puhasta ja tükelda seened. Kuumuta pannil õli, lisa kardemon, hakitud küüslauk ja tšilli. Kuumuta minut ja lisa hakitud sibul. Kui sibul muutub klaasjaks, lisa juurde seened. Maitsesta sojakastme ja sidrunimahlaga. Kõige lõpuks lisa tatar, lase maitsetel ühtlustada ja ongi valmis! Mõnusat nautimist ja raudset tervist!

Mida vajad: Tatar 350 g, šampinjon 200 g, sibul 1 tk, küüslauk 2 küünt, tšillipipar vastavalt maitsele, sojakaste 1 spl, oliivõli 1 spl, sidrunimahl 1 spl, kardemon jahvatatud 0,5 tl.