Menüü

HOMMIKUSÖÖK

Puder 4,50
värskete hooajaliste marjadega
Küsi teenindajalt pudruvaliku kohta!

Praemunad 5
parmasingi ja spargliga

Poseeritud munad 6
maasuitsusingi, Viktuse majaleiva
ja hollandi kastmega 

ISUTEKITAJA

Tapase valik 6/10
sisaldab juustusid, sinke, 
murakamoosi ja oliive

Pardimaksa patee 8
viigimarjamoosi ja tumeda ciabatta krõpsuga

Tiigerkrevetid 9
sidrunikreemi ja aioli kastmega

SALAT

Kitsejuust 8
värske salati, seedrimänniseemnete
ja vaarrika vinigretiga

Caesar 7
kana/tiigerkrevettide ja vutimunadega

Caprese 7
buffalo mozzarella ja granaatõuna balsamicoga

SUPP

Kõrvitsa kreemsupp 6
feta juustu, kõrvitsaseemnete ja kuivatatud jõhvikatega

Aasiapärane supp 7
tiigerkrevettide, nuudlite ja munaga (vürtsikas)

PASTA/RISOTO

Koorene risoto 7
sparglite ja roheliste hernestega

Carbonara pasta 7
tagliatellede, peekoni ja munarebuga

PEAROOG

Pardifilee 9
juurselleri püree, romanesko lillkapsa,
pak choi ja kirsi kastmega

Kohafilee 10
rohelise herne püree, beebi porgandi,
spargli ja tiigerkreveti kastmega

Kanafilee 8
juurvilja woki ja mango kastmega

Sea sisefilee 8
sparglite, suhkruherneste, brüsseli kapsa
ja jõhvika kastmega

MAGUSTOIT

Laimi panna cotta 5
värskete hooajaliste marjadega

Sokolaadi brownie 5
vaarika sorbeega

Veebidoktor